Från mig alla

Frid, fröjd och God Jul i stugan. Jag har haft ett trevligt julaftonsfirande med familj och släkt. Fick en sjukt rolig och otippad present. Ett paket som det stog "till Alex från A.". Mamma sa att det hade kommit på posten, varken hon eller jag visste vem det var ifrån. När jag öppnade det fattade jag vem "A." var - Amy Diamond! Jag fick hennes senaste skiva "En Strålande Jul", och den var till och med signerad och allt! Sjukt roligt vem/vilka som än gjorde det! har mina aningar vem det kan vara. Iallafall tack så mycket!

Såklart hade jag redan lyssnat in skivan lite, jag gillade inte alls först och sågade den nästan direkt. Det är nog för att jag tycker att Amys röst passar bättre till engelska. Jag lyssnade faktiskt igen häromdan och tyckte den då var helt okej, även om jag håller fast vid att Amy är bäst på engelska. Nu blir det lyssna av iallafall! Heja Amy i Melodifestivalen 2009!


http://www.freewebs.com/missanz/TOPPAR_SINGELLISTAN_157784w.jpg
Sötiz!


Naaaaaaaaaw som han skulle sagt, det var DAVVA!
2008-12-24 @ 23:51:30 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()


Brians hjärna


(Visste ni att man bara kan dra en bild in i fältet där man skriver när man skriver ett nytt inlägg?)

Finfina serier från Shoebox.


2008-12-23 @ 15:54:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bamse-Låt bli att kasta sten i vattnet. Vi blir våta.
-Det var ingen sten. Det var en rymdraket som störtade.
-Fån-Burre!
citat ur "Bamse får flask-post" i nr. 12/1987

Rune Andreasson skrev med ett underbart språk alltså, jag läser fortfarande Bamse nån gång ibland.
2008-12-23 @ 00:13:46 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Msn går mot nya nivåer

...när två riktigt roliga pojkar skriver till varandra.

Alex säger: Hej Bullen! Mina msn-kontaker skickar virus-länkar till mig var och varannan dag, bara för att de är dåliga och inte vet vad anti-virusprogram är. Vad ska jag göra?
David säger: Hej alex! *tittar rakt in i kameran* Ja, det finns många idioter där ute som inte är värdiga en dator. Det bästa du kan göra är nog att blockera dom och be dom skicka ett vykort istället. Tänk bara på att man då istället måste skydda sig mot riktiga virus, som exempelvis mjältbrand.
David säger: -Och som tack för att du skickade in veckans insändare skickar vi en sån här fin bullen-tröja till dig på posten. Fin va? -Ja, jättefin! Nästa inslag handlar om-- *går vidare i programmet*

Alla som inte vill veta vad jag gör om dagarna nuförtin kan sluta läsa nu.

Jag går i skolan (snart inte) och jobba sedan med att sortera julkort på posten hela kvällen. När jag kommer hem sisådär 10 så pluggar jag tills jag dör.

Slut
2008-12-17 @ 23:05:50 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


jag ska bjuda aaalla jag känner på en dunderstor fest


Tjejernas kärleksmeddelanden till Johan Palm
2008-12-10 @ 16:01:02 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Pierce - hårigare än vanligt

Ikväll blir det movietime, men inte vanligt nöjestittande utan i ett kritiskt perspektiv. Det gäller en engelskauppgift och jag ska se filmatiseringen av Robinson Crusoe från 1997. Det kommer nog kännas ganska konstigt att se Pierce Brosnan spela något annat än Bond. Jag tror det blir en enkel sak att smutskasta den, eftersom den har låga på betyg på imdb och jag har faktiskt läst boken först, galet!

Mindre än två veckor kvar i skolan och bara två ämnen kvar att bli klar med, ändå känns det som om man har mer än någonsin. Biologi är ett ganska stort pain in the ass. Spetsar till det hela med att jobba 15-22 den sista skolveckan på posten, i år blir det jag som sorterar dina julkort.


2008-12-09 @ 23:04:53 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()


Workwork

Ska att starta ett litet musikprojekt, tänkte lite av det här.

Börja med att lyssna lite från den här låten medan ni läser vidare, så ni förstår vad jag pratar om.


Fick inspiration till detta idag när jag sjöng lite julsånger i en kör. Tänkte att en del av sångtexterna skulle passa finfint som epic power metal texter! Ta "Oh Helga Natt" tex:

O helga natt, o helga stund för världen
då Gudamänskan till jorden steg ned!
För att försona världens brott och synder
för oss han dödens smärta led.
Och hoppets stråle går igenom världen
och ljuset skimrar över land och hav.

Platsar perfekt, power metal på svenska är nästintill outforskat! Bara lite mindre drakar och riddare, men sånt får man ta. Bara för mig att sätta igång att lära mig ta lite högre toner eller bli grymt på nåt instrument så att jag kan vara med i min mångmiljonsatsning. Auditions kommer fram mot våren, och första skivan kan bli lagom till nästa jul, detta ska bli en ny erfarenhet!
2008-12-06 @ 19:01:27 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0