Festivalernas festival

Hoppas ingen missar årets tv-event som pågår just nu. Tänkte dela lite tankar om tävlingen hittills. Det är mycket bättre bidrag i år än förra året, men som vanligt finns det en hel del skit. Bland finalbidragen är det tajt, jag tycker flera stycken är riktigt bra.

H.E.A.T - 1000 Miles
En besvikelse för mig, jag såg dem live för ett par veckor sedan. De flesta av deras låtar är bättre än det här bidraget, men efter att ha lyssnat några gånger så låter tusen mil bara bättre och bättre.

Alcazar - Stay the Night
Årets bästa pop/disco-låt. Den satte sig direkt och övertygade mig, deras bästa bidrag hittills. Kanske det är dags för dem att vinna i år? Deras chanser är nog ganska stora i Europa.

Emilia - You're my World
Big big girl är tillbaka efter några år med ett annorlunda bidrag, jag och många andra gillart. Svängigt och fint, men jag tror inte att hon skulle göra någon vidare succé i Europa.

Det finns en hel del bra låtar som ska tävla i andra chansen också.

BWO - You're Not Alone
Den här låten tyckte jag var bäst igår, tyvärr var det väntat att de inte skulle gå vidare. Jag tror dom går till final i Norrköping!

Amy Diamond - It's My Life
Jag har inte kunnat sjunga Amys låt, den sätter sig inte. Inget bra tecken när man är med och tävlar i schlagerfestivalen. Måste ändå hoppas lite på Amy eftersom hon gjort så mycket bättre musik än den här låten.


Förövrigt tycker jag det nya systemet med dueller suger. Dåligt om två av de bra bidragen hamnar i en grupp och de sämre i en annan. Jag misstänker att de sätter bidraget med flest röster tillsammans med bidraget med minst röster. Iallafall om man kollar igår när E.M.D. kom tillsammans med Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox (Som förövrigt hade en ritkigt skön låt).

Inga videor eftersom SVT är flitiga att plocka bort alla från Youtube, sucks.

2009-02-22 @ 10:31:21 Permalink Gamla goingar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Först var det på mailen, sedan bilddagboken och nu här

Linnsan utmanade mig.

Reglerna:
- Gå in i mappen med dina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Publicera bilden på bloggen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och glöm inte att tala om det för dem!En liten prick som rör på sig, det var ju inte så kul så jag tar en närliggande istället:


Detta var bättre! Det är jag och självaste Idol-Felicia. Felicia Brandström som hon heter träffade jag under Jesusmanifestationen i Stockholm. Det var några kompisar som berättade att det var hon (jag kände inte igen henne), men jag gick fram och frågade om man kunde få ta en bild och sådär. Det hör ju till när man får syn på en kändis, en kram fick jag också vill jag minnas!

Nu ska jag minsann utmana folk också:
DAVVA, Jona, Adam, Mathilda, Johanna, Ewwwe
2009-02-04 @ 15:21:21 Permalink Gamla goingar Kommentarer (9) Trackbacks ()


Jag vill ha ett par röda, bruna och så ett par indigo

För er som följer modedrottningen Linns blogg så vet ni redan det här, men även jag vill skriva om det. Vagabond har släppt sin vårkollektion! Det är faktiskt roligt för jag har verkligen börjat gilla skor på gamla dar, ett par sånna härna måste det bli!

Kjella

Hursomhelst, det som nån klok guzz sa nån gång stämmer in till boys också! Skor kan man inte få för många av, höhö.
2009-02-02 @ 21:34:41 Permalink Gamla goingar Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0