Använd dina sinnen

Är och hälsar på här på ungdomskontoret, och go vänner bakom mig må ni tro att en riktig blogglegend! Ingen annan än Linn Lundholm (ja linnlundholm.se!!!!!). omg

Nu till väsentligheterna, skulle ta o tipsa om en schön sida som jag kanske tipsat om förut. Tjuvlyssnat.se är riktigt skoj, så här kommer en saxad grej:

viktvaktarna

CU
/alex
2010-01-19 @ 16:10:02 Permalink Gamla goingar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Ännu en comeback

Tjenis allihopa, jag skriver för lite menmen sånt är livet. Här får ni iallafall en länk till årets musikhändelse (jag).
2010-01-17 @ 12:50:39 Permalink Gamla goingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älgens år

Logiskt nog är manligt och kvinnligt mode intimt förknippade, det som damerna har på sig liknar ofta och passar till det som herrarna klär sig i. På senare tid har vi sett ett tillströmmande modeintresse för mode hos killar, och därmed passar tjejtrenderna på att vandra över till den andra sidan och även bli trendiga hos killar. Den här våren kommer vi alla att få skåda detta. Om jag nämner "tights" kommer många av er att tänka bakåt på 09 och ni riktigt inbitna fashionlovers kommer även att minnas det riktiga året för tights, 08. Trots att detta plagg är tidlöst, så tror jag inte ni skulle kalla det för det för "inne" år 2010. Där har ni fel! Det är nämligen 10 som är tightsens år, på herrsidan! Så alla killar därute i bloggosfären, kasta inte bort långkalsongerna bara för att kylan snart försvinner. Jag kan lova er att de kommer passa både i vår, sommar och kanske en bit in på hösten.


Långkalsonger Åhléns, Skjorta Lånad
2010-01-12 @ 17:53:46 Permalink Gamla goingar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Back for good

Tjena alla bloggingloverz därute! Tänkte bara berätta att min bloggpaus är nu över och jag är så att säga back on track, här för att stanna och kommer att leverera klockrena blogginlägg till er mina kära läsare! Hoppas ni inte saknat mig för mycket under den här tiden.Sådärja en video också och till sist ett musiktips. I sann kunskapsanda så knyter jag ann till inledningen här i avslutningen.
2010-01-11 @ 20:14:48 Permalink Gamla goingar Kommentarer (6) Trackbacks ()


RSS 2.0